Lituania promovohet me natyren dhe kulturen per sezonin e ri

Written by on 24/09/2018

 

Lituania debuton me slloganin e ri pjese e fushates promovuese per sezonin e ardhshem turistik: “Realja eshte e bukur! Eshte kjo fjalia qe pritet te mbizoteroje ne te gjithe iniciativat promocionale apo panairet turistike ne stenden e Lituanise per kete sezon. Natyra dhe kultura e ketij destinacioni jane fokusi kryesor i autoriteteve vendase per terheqjen e turisteve qe kete vit nga janari ne shtator kane arritur ne afro 7 milione.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist