Lista e qyteteve finaliste per cmimin Kryeqyteti Europian Smart!

Written by on 20/08/2018

 

Jane 10 qytete finaliste per e marre cmimin e Kryeqytetit Europian Smart 2019 nga BE. Qytetet qe jane renditur ne top 10 jane Brukseli, Helsinki, Ljubjana, Lioni, Nantes, Malaga, Palma, Valencia, Poznan dhe Talin. Konkursi u lancua nga BE muajin e kaluar dhe eshte nje iniciative e Parlamentit Europian qe synon te pikase nje prej qyteteve te kontinentit qe ka marre masa inovative per qendrueshmerine e sektorit te turizmit dhe ka perqafuar gjithnje e me shume jetesen smart. Fituesi do te marre mbeshtetje financiare per nje vit ku do te kete fushata promovimi dhe vemendje per praktikat e ndjekur dhe rritjen e numrit te turisteve.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist