Lajm i mirë për aplikantët/Hapet sërish sektori i vizave në ambasadën gjermane në Tiranë

Written by on 24/11/2020

Sektori i vizave dhe pasaportave në ambasadën gjermane në Tiranë është hapur sërish, por numri i aplikimeve brenda një dite do të jetë i reduktuar. Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve,ndërsa personat e prekur nga këto masa do të njoftohen personalisht. Në njoftimin e ambasadës thuhet se synimi është ruajtja e sigurisë në shërbim dhe mundësisht shmangia e një mbylljeje të plotë të zyrës së vizave për shkak të Covid-19.


Current track

Title

Artist