Rihapet Britania, vendi i thotë lamtumirë lockdown-it të dytë!

Written by on 24/11/2020

Më 2 dhjetor Britania do të dalë nga lockdown-i saj i dytë. Teksa paraqiti planin dimëror Covid të qeverisë, kryeministri britanik Boris Johnson,  përshëndeti sakrificat e miliona njerëzve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, të cilët ndihmuan për të kontrolluar virusin dhe për të ulur infektimet. Gjithsesi, masat kufizuese sipas zonave të përhapjes së Covid do të qëndrojnë në fuqi të paktën deri në pranverën e ardhshme. Rregullat do të rishikohen çdo 14 ditë për të kontrolluar nëse funksionojnë dhe për të parë nëse mund të ndryshohen.


Current track

Title

Artist