“La bella de l’Adriatique” viziton edhe Saranden

Written by on 18/02/2019

“La bella de l’Adriatique” viziton edhe Saranden

Shqiperia tashme eshte shnderruar dhe ne vendin e turizmit elitar ku portet e vendit tone po mirepresin kroçerat luksoze me turiste te huaj qe vizitojne vendin tone si nje nga destinacionet e preferuara turistike.Bregdeti i Sarandes ka mirepritur korçeren “La bella de l’Adriatique” e cila ka çelur sezonin turistik ne qytetin bregdetar.Kroçera “La bella de l’Adriatique”, solli 135 turistet e pare ne udhetimin e saj te pare, nga 7 qe do te kete kjo anije kete sezon ne Shqiperi.  Masat e marra gjate sezonit te fundit turistik per lehtesimin e levizjes dhe ankorimit te mjeteve turistike kane bere te mundur qe gjate 2018 numri i jahteve, kroçerave dhe anijeve turistike ne vendin tone te rritet ndjeshem krahasuar me 2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist