Ky vit do te sjelle nje zhvillim te ri ne turizmin e biznesit

Written by on 12/02/2019

Ky vit do te sjelle nje zhvillim te ri ne turizmin e biznesit

Pavaresisht paqendrueshmerive politike e ekonomike ne destinacione te ndryshme te
botes, ekspertet e industrise se turizmit parashikojne nje 2019 rekord sa i perket turtizmit
biznes. Shpenzimet per kete lloj turizmit ne rang boteror do te rriten me 12% me shume
sesa viti i kaluar. Nderkohe destinacionet me rritjen me te madhe te turizmit biznes do te
jene New Yorku, Singapori, Tokio, Pekini, Londra, Vjena dhe Frankfurti. Organizata
Boterore e Turizmit parashikon me shume se 56 milione turiste ne kete sektor gjate 2019.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist