Ky është shteti i cili nuk lejon përdorimin e rrjeteve sociale!

Written by on 14/01/2020

Në Kinë ekzistojnë ndalesa për përdorimin e rrjeteve sociale si Facebook dhe Twitter. Përderisa Kina vazhdon ndalesa për qytetarët në mediet sociale ajo ka lejuar për diplomatët dhe punonjësit e qeverisë përdorimin e platformave të tilla si Twitter dhe Facebook. Sipas zëdhënësit të Minsitrisë së Jashtme, Geng Shuang, ky hap mund të formojë komunikim më të mirë me qytetarët jashtë vendit.  Me lejimin e përdorimit të medieve sociale . theksohet dëshira e Kinës për të forcuar komunikimin në arenën ndërkombëtare.


Current track

Title

Artist

Background