Ky është qyteti i parë që ndëshkon diskriminimin ndaj pakicave etnike!

Written by on 12/12/2019

Qyteti japonez, Kawaski është i pari që ka pranuar ndëshkimin për gjuhën e urrejtjes dhe diskriminimin ndaj të huajve dhe pakicave etnike. Dekreti do të hyjë në fuqi në korrik dhe shkeljet e përsëritura do të marrin gjobë  deri në 5 mijë dollarë. Kushdo që kapet në qytet duke përdorur gjuhën  e urrejtjes dhe diskriminimin fillimisht do të paralajmërohet dhe më pas do të kallzohet penalisht.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist