Nga 1 shkurti , ky aplikacion nuk do të funksionojë më!

Written by on 12/12/2019

Iphone dhe të gjitha pajisjet e tjera që përdorin sisteme operative të vjetëruara nuk do të jenë në gjendje të përdorin aplikacionin e mesazheve në WhatsApp.Lajmi ka ardhur drejtpërdrejt nga faqet zyrtare të WhatsApp , të cilat kanë saktësuar se aplikacioni mund të përdoret deri në 1 shkurt të vitit 2020,në pajisjet e përmendura dhe të gjitha verisonet e vjetra nuk do të mbështeten më nga aplikacioni.Justifikimi i këtij vendimi është edhe një herë motivimi për sigurinë e përdoruesit.


Current track

Title

Artist

Background