Kultura, synimi i Kroacise per turizmin 2019!

Written by on 15/11/2018

Kultura do te jete ne qender te projekteve per zhvillimn turistik te autoriteteve te turizmit ne Kroaci per vitin 2019. Duket se synimi do te jene promovimi I qindra siteve te trashegimise kulturore monumente e muzeume per terheqjen e turisteve dhe dergimin e numrit te tyre drejt nje tjeter rekordi. Nderkohe eshte pergatitur edhe nje kalendar me evente kulturore nga me te ndryshmet si festivale, sezone teatrale apo koncerte qe do te shperndahen per turistet ne panairet me te rendesishme europiane dhe boterore te turizmit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist