Budapesti dhe Praga, destinacionet me ekonomike te momentit!

Written by on 15/11/2018

Budapesti dhe Praga jane listuar si destiancionet me ekonomike te momentit per te marre nje shtepi me qera me qellim pushimesh. Websiti Kayak ka analizuar nje sere qytetesh kulturore europiane te cilat preferohen me shume kete sezon nga turistet. Edhe Lisbona eshte bere pjese e listes se destinacioneve me cmimet me te leverdisshme per tu vizituar kete periudhe. Nderkohe ne rang boteror vendin e pare e mban Bangkoku.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist