Kultura dhe tradita shqiptare promovohet ne Budapest!

Written by on 07/12/2018

Shqiperia u promovuan permes kultures, traditave, prodhimeve dhe artifakteve ne Panairi VIII Diplomatik i cili u zhvillua ne Budapest. Ne panairin e ketij viti moren pjese mbi 50 perfaqesi diplomatike. Ky panair eshte nje menyre fisnike per te grumbulluar fonde per femije me aftesi te kufizuara dhe ne nevoje. Nderkohe eventi  ishte dhe nje mundesi e mire per te promovuar Shqiperine dhe shqiptaret permes kultures, traditave, prodhimeve dhe artifakteve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist