Kullat e vrojtimit vihen ne funksion nga Velipoja ne Sarande

Written by on 17/07/2018

Kullat e vrojtimit vihen ne funksion nga Velipoja ne Sarande
 
Ministria e Turizmit dhe Mjedisit thote se per here te pare ka nje infrastrukture kullash vrojtimi ne funksion te sigurise se pushuesve nga Velipoja ne Sarande. Ministria e Turizmit dhe Mjedisit thote se rrjeti ka ende boshlleqe, por ka ndryshim te madh nga vitet e shkuara dhe eshte ne permiresim dite pas dite. Gjithsesi sipas autoriteteve duhet te vijoje ne menyre me te organizuar bashkepunimi me bashkite per te garantuar nje sezon te paster e te sigurte.
 

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist