Kufizimet e udhëtimit në Gjermani: 7 shtete të tjera në listën e zonave me rrezik të lartë

Written by on 06/09/2021

Banorët e shtatë vendeve të tjera të treta do të përballen me kufizime shtesë teksa përpiqen të hyjnë në Gjermani pasi Instituti “Robert Koch” i ka shtuar këto vende në listën e zonave me rrezik të lartë. Në këtë listë përfshihet Shqipëria, Azerbajxhani, Guatemala, Japonia, Territoret Palestineze, Serbia dhe Sri Lanka.

Kjo të thotë që të gjithë vizitorët nga këto vende që kanë të drejtë të hyjnë në Gjermani, dhe janë të moshës 12 vjeç e lart, janë të detyruar të paraqesin certifikatat e vaksinimit, ose rezultatet e testit negativ PCR./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background