Izraeli do të rihapet për grupe të vogla turistësh

Written by on 06/09/2021

Izraeli do të lejojë që grupet e vogla turistike të huaja nga vendet e zgjedhura të vizitojnë vendin nga 19 shtatori, në kuadër të një programi pilot për të nisur turizmin. Grupet e turneve nga 5 deri në 30 persona nga vendet në listat e gjelbra, të verdha dhe portokalli të Izraelit do të lejohen të hyjnë në vend me kusht që të gjithë anëtarët e grupit të jenë vaksinuar plotësisht kundër COVID-19, tha Ministria e Turizmit.

Turistët e tjerë nuk do të lejohen të hyjnë në vend./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background