Kthim në traditën shekullore, autoritetet lejojnë qytetarët të marrin pemën e festave nga pyjet vendase!

Written by on 25/12/2019

Qeveria letoneze u ka bërë thirrje qytetarëve të saj, pak para festave që ta zgjedhin vetë dhe ta presin pemën në natyrë një traditë kjo e lashtë për vendin.Të gjithë janë të ftuar të marrin sëpatën dhe të presin një bredh maksimumi tri metra të gjatë që ta marrin më pas në shtëpi”, ka njoftuar kompania kombëtare për menaxhimin e pyjeve. Qytetarët lejohen t’i presin pemët e tyre në vende të tilla si nën linjat elektrike apo shumë pranë buzës së rrugës apo në vende që duhet të priten. Autoritetet nuk harruan të theksojnë se ndalohet prerja e pemëve në zonat e mbrojtura, private ose me akses të kufizuar.


Current track

Title

Artist

Background