Ksamili, destinacioni i preferuar i turisteve italiane ne Shqiperi

Written by on 01/02/2019

Ksamili, destinacioni i preferuar i turisteve italiane ne Shqiperi
Mediat italiane dhe blogjet e turizmit vijojne t’i dedikojne artikuj destinacioneve
turistike ne Shqiperi, ku perveç plazheve dhe detit me ngjyre blu, rendisin edhe kostot
shume te lira. Bsnews.it shkruan se nje nga vendet me te bukura dhe terheqese ne te
gjithe Shqiperine perfaqesohet nga nje vend i vogel. Ky eshte Ksamili, nje pjese e
qytetit te njohur te Sarandes, qe ndodhet ne prefekturen e Vlores. Me bukurine qe ka
Ksamili, ka shume per te ofruar ne aspektin e historise, si dhe ne turizmin bregdetar.
Gjithashtu ai eshte nje nga destinacionet me te kerkuara nga mijera turiste italiane qe
çdo vit zgjedhin vendin e Shqiponjave per te kaluar pushimet. Me rreth 3000 banore,
Ksamili sheh rritje te konsiderueshme te popullsise ne muajt e veres, duke qene nje
destinacion mjaft i popullarizuar per turistet qe zgjedhin Shqiperine si destinacion per
pushimet.

Processed with Snapseed.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist