Kruje, nisin vleresimet per restaurimin e Kulles se Sahatit

Written by on 01/02/2019

 

Kruje, nisin vleresimet per restaurimin e Kulles se Sahatit

 

Nje grup pune i DRKK Durres zhvilloi ne qytetin e Krujes nje seri inspektimesh. Ne kuadrin e hartimit te nje projekti per restaurimin e Kulles se Sahatit te Krujes, grupi i punes u njoh me nje seri problemesh qe has mirembajtja dhe administrimi i trashegimise kulturore ne kete pjese te territorit qe mbulon DRKK Durres. Gjithashtu grupi i punes zhvilloi disa takime me aktore lokale, mbi terma te bashkepunimit dhe ndihmes se ndersjelle ne çeshtjet qe prekin trashegimine kulturore te Krujes. Kulla e Sahatit ne Kruje eshte nje prej monumenteve simbol te qytetit dhe pas restaurimit pritet te shtohet e listen e atraksioneve me te vizituara nga turistet ne Kruje.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist