Kryeqyteti gjerman po përgatitet të presë përsëri mysafirë

Written by on 12/03/2021

Në shkëmbimin e parë virtual ndërkombëtar të turizmit, Berlini do të paraqesë atraksionet e reja në të gjithë kryeqytetin. Të gjitha do të jenë në dispozicion kur udhëtimi të bëhet i mundur përsëri. Programi synon ndër të tjerash të krijojë paketa gjithëpërfshirësë dhe të përballueshme për turistët.

Best Time To Visit Berlin 2021 - Weather & 23 Things to Do

Me iniciativën e Ekselencës Shëndetësore në Berlin, qyteti po paraqitet gjithashtu si një vendndodhje për ilaçet e klasit të lartë. visitBerlin me fushatën e tij aktuale synon të tërheqë vëmendjen e mysafirëve veçanërisht ndaj kryeqytetit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist