Kryeministri ne Shengjin, sezoni i suksesshem, presim 10 milione turiste deri ne 2021!

Written by on 30/08/2018

 

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar nje takim me perfaqesues te sipermarrjes se turizmit ne Shengjin, lidhur me ecurine e sivjetshme te ketij sektori ne Shengjin, si dhe problematikat qe duhet zgjidhur sezonin e ardhshem. Bizneset jane shprehur ne teresi te kenaqura me kete sezon por kane perseritur kerkesen per perfundimin e rruges hyrese te Shengjinit. Te tjera probleme te shprehura nga sipermarresit, ishin edhe mungesa e punonjesve te kualifikuar. Nderkohe sipas Rames, pavaresisht suksesit, turizmi ne Shengjin eshte ende ne faze kantieri. Kryeministri theksoi para sipermarresve edhe nevojen per zgjerimin e sezonit turistik, dhe marrjen e nje stafi profesional  çka do ta beje tregun e punes konkurues.  Objektivi eshte qe ne 2021 te kemi mbi 10 milione turiste!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist