Kopshtet botanike të Italisë tërheqin turistë nga e gjithë bota!

Written by on 12/07/2021

Kopshtet botanike të Italisë po “ringjallen”, duke tërhequr vizitorë nga e gjithë bota. Agjensitë turistike shprehen se ka një prirje të vizitorëve për të qenë sa më pranë natyrës. Për këtë arsye, kopshtet e shpërndara në të gjithë vendin po promovohen si trashëgimi botanike e Italisë.

Sipas sipërmarrësve, këto kopshte kanë potencialin për të ndryshuar turizmin për mirë dhe të gjenerojnë të ardhura./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist