Konferenca Kombetare e Turizmit: Sezoni i ketij viti nje sukses qe duhet vazhduar!

Written by on 25/10/2018

 

Shqiperia ka nje potencial te madh ende te pashfrytezuar, edhe pse sezoni turistik i ketij viti beri te mundur rritjen e sektorit me gati 30%, nje shifer kjo qe le pas vende te rajonit si Serbia, Mali i Zi, Maqedonia apo edhe Bullgaria, qe kane shifra nen 15%. Kryeministri Rama i pranishem ne takimin me operatore dhe kontribues te sezonit turistik ne Konferencen Kombetare te Turizmit, theksoi se shifrat e ketij sezoni konfirmojne nje rritje prej 30 % ne gusht dhe shifrat e shtatorit tregojne per nje sezon si asnjehere tjeter. Ai shtoi se ketij fakti i shtohen shifrat qe tregojne per shtim ne pese vjet te numrit te turisteve nga 3,4 milione ne 6 milione vizitore, dhe 1 miliard ne 2 miliarde euro nga turizmi, nje ndikim ne punesim me 30 mije te punesuar ne funksion te sezonit turistik. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist