Kompanitë europiane nuk respektojnë rregulloren e BE!

Written by on 23/05/2019

Kompanitë që prodhojnë ushqime, ilaçe, kozmetikë dhe produkte plastike në të gjithë Europën jane duke shkelur vazhdimisht  rregulloret e BE. Ky pohim vjen pas faktit se ato nuk kryejne kontrollet e rëndësishme të sigurisë me përdorimin e miliona tonëve kimikate në prodhim. Sipas një analize të fundit, kjo vazhdon prej vitesh, ndërkohë që është zbuluar falë dosjeve të qeverisë gjermane që ka siguruar një grup ambientalist. Kimikatet në fjalë dyshohet se janë të dëmshëm për foshnjet e palindura, por edhe një kërcënim për ambientin, pasi shumë prej tyre që kanë pasoja edhe te jeta nënujore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist