Kompanitë ajrore ruse, anullojnë fluturimet çeke

Written by on 03/07/2019

Republika çeke ka tërhequr lejet e fluturimit për tre kompani ajrore ruse, duke anulluar kështu të gjitha
fluturimet e tyre. Veprimi është ndërmarrë pas kufizmit nga Rusia për të drejtën e transportuesit
kombëtar Çek Airlines, për të përdorur rrugët nëpër Siberi në fluturimet nga Praga për në Seul.
Autoritetet ruse kanë bërë me dije se bisedimet për qasjen në rrugën e Siberisë janë në proces, dhe
pritet që çështja të zgjidhet shpejt.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist