Kompania ajrore  lejon punonjësit të shfaqin tatuazhet!

Written by on 11/06/2019

 

 

Kompania ajrore”Air New Zealand” ka vendosur që tu lejojë punonjësve të saj të shprehin diversitetin e tyre kulturor dhe individual, duke u dhënë fund masave për të ndaluar tatuazhet e dukshme në trup. Punojësit që nga 1 shtatori i këtij vit do të mund të bëjnë tatuazhe që nuk janë ofenduese. Sipas të dhënave një në pesë persona në Zelandën e Re ka të paktën një tatuazh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist