Komisioni i BE-së miraton skemën, 350 milion euro për shpëtimin e linjës ajore!

Written by on 16/03/2021

Komisioni Evropian ka miratuar mbështetjen e Finlandës prej 351.38 milion eurosh për “Finnair”. Ndihma synon të kompensojë kompaninë ajrore për dëmet e pësuara për shkak të shpërthimit të COVID-19 midis 16 marsit dhe 31 dhjetorit 2020. “Me masën që miratuam sot, Finlanda do të kompensojë Finnair për dëmet e pësuara direkt si rezultat i kufizimeve ”, tha Zëvendës Presidentja Ekzekutive Margarethe Vestages.

Shanghai boon: Finnair joins forces with Juneyao Air

“Finnair” është një nga linjat ajrore kryesore që operon në Finlandë, me gati 15 milionë pasagjerë në 2019./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist