Kjo është pasaporta më e fuqishme e cila mban plot 191 destinacione në të gjithë botën!

Written by on 09/01/2020

Henley Passport Index ka radhitur pasaportat më të fuqishme të vitit 2020. Në mënyrë surprizuese, vendin  e parë e zë Japonia me plot 191 destinacione, ndjekur nga Singapori me 190 destinacione.  Në vendin e tretë renditet Gjermania me 189 destinacione.  Ndërkohë Britania e Madhe renditet në vendin e 8-të me plot 184 destinacione. Shqipëria mban vendin e 54-ët me 114 destinacione dhe I listuar I fundit është Afganistani me 26 destinacione.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist