Kisha e Shen Merise ne Dropullin e poshtem drejt restaurimit

Written by on 23/06/2018

Kisha e Shen Merise ne Dropullin e poshtem drejt restaurimit

Kisha e Shen Merise ne Peshkepine e Siperme ne Dropullin e Poshtem do t’i nenshtrohet restaurimit. Kjo eshte nje nga kishat me te vjetra te vendit  por edhe fort e demtuar nga harresa dhjetravjeçare. Pas pastrimit dhe kujdesjes se Drejtorise Rajonale te Kultures Kombetare te Gjirokastres eshte gati projekti per konsolidimin dhe restaurimin e saj. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist