Kina po ndërton qindra aeroporte të reja!

Written by on 28/05/2019

 

 

Qeveria kineze ka nisur fushatën e ndërtimit të qindra aeroporteve të reja në vend. Megjithëse Kina është në rrugën e duhur për të arritur nivelet e Shteteve të Bashkuara në tregun e linajve ajrore, duket se ambicia inovative po rritet në mënyrë eksponenciale. Programi i ndërtimit të aeroporteve të reja do të përfshijë më shumë se 200 të tillë deri në vitin 2035. Kina aktualisht numëron 235 aeroporte dhe analiza e ekspetëve të aviacionit paraqet idenë se Kina në të ardhmen do të menaxhojë një të katërtën  e pasagjerëve në të gjithëm botën. E gjithë struktura e ndërtimit të aeroporteve të reja do të jetë në niveli e fjalës së fundit të teknologjisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist