Varësia nga videolojrat, sëmundja më e re!

Written by on 28/05/2019

 

 

Edicioni i 72-të i asamblesë botërore të shëndetësisë ka zyrtarizuar si sëmundje varësinë nga videolojrat. Në votim kanë marrë pjesë 194 ekspertë të fushave të ndryshme , të cilët kanë vlerësuar rastin pas shumë rishikimeve dhe provave të shqetësimit në fjalë. Varësia nga videolojrat është përfshirë gjithashtu në klasifikimin ndërkombëtar të sëmundjeve dhe problemeve shëndetësore, dhe duke filluar nga janari i vitit 2022 do të bëhet një shqetësim I njohur.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist