Kevin Shani, gjimnazisti i “Gjergj Kastriotit” në Durrës, që sot studion në Harvard

Written by on 25/01/2021

I ftuar mëngjesin e sotën në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Kevin Shani, djaloshi që ka përfunduar gjimnazin “Gjergj Kastrioti” në Durrës dhe që sot vazhdon doktoraturën në Harvard. Kur ishte në Shqipëri, në vitin 2014  ai u zgjodh si gjimnazistët më të mirë të Shqipërisë, duke e vlerësuar me medaljen e artë. Më pas Kevin zhvendoset në Shtetet e Bashkuara, ku nisi studimet në Harvard për Inxhinieri Biologjike, si degë primare dhe energjitikë si degë sekondare. Kevin aktualisht vazhdon Doktoraturën po në Harvard dhe është gjithashtu bashkëthemelues i organizatës së Shqiptarëve të Harvardit, duke bërë me ta shumë organizime profesionale.


Current track

Title

Artist

Background