Këto janë 3 qytetet në Shqipëri që pandemia i goditi më shumë!

Written by on 23/12/2020

Sipas të dhënave referuar nga Anketa e Forcave të Punës, qytetet e Shkodrës, Vlorës dhe Korçës janë tre më të goditurat nga pandemia. Të treja këto qytete u ndeshën me një numër të lartë papunësie gjatë kësaj periudhe konkretisht Shkodra me 6.4%, Vlora me 3.3% dhe Korça me 2.4%. Shkodra dhe Vlora, që panë rritjen më të lartë të papunësisë janë ato që kanë raportuar dhe më shumë mbyllje të bizneseve.


Current track

Title

Artist

Background