Një tjetër linjë ajrore pajiset me super avionin e gjeneratës së re!

Written by on 22/12/2020

 

Uganda Airlines ka marrë dorëzimin e saj të parë A330neo, versionin e fundit të linjës ajrore më të popullarizuar. Ky është avioni i parë Airbus i dorëzuar  ndaj Uganda Airlines, i cili u krijua në 2019. A330neo do të mundësojë që linja ajrore e re të nisë operacionet e saj me rreze të gjatë fluturimesh ndërkontinentale pa ndërprerje në Lindjen e Mesme, Evropë dhe Azi. A330neo është një avion i vërtetë i gjeneratës së re, duke përdorur një teknologji të zhvilluar dhe djeg 25% më pak karburant se konkurentët e gjeneratës së mëparshme.


Current track

Title

Artist