Këto janë 15 fluturimet e konfirmuara për sot nga aeroporti “Nënë Tereza”

Written by on 23/11/2020

Ditën e sotme Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” ka konfirmuar për të gjithë pasagjerët e interesuar 15 fluturime. TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse. Respektimi i protokolleve të higjienës vazhdon të jetë i detyrueshëm. Listën e plotë të udhëtimeve të konfirmuara e gjeni në faqen zyrtare të Aeroportit Nënë Tereza në Facebook.


Current track

Title

Artist