Udhëtim 100-ditor në Arktik për të edukuar njerëzit mbi ndryshimin e klimës

Written by on 14/11/2020

Mark Wood ka udhëhequr ekspeditat polare dhe malore në territore të ftohta. Tani, eksploruesi po nis një aventurë të re, një udhëtim 100-ditor në Arktik për të edukuar njerëzit mbi ndryshimin e klimës, ndërsa përpiqen të vendosin një Rekord të ri Botëror Guinness. I quajtur SOLO 100, projekti do të shohë Mark Wood  nëpër akullin e detit Arktik, në mënyrë që t’i bëjë njerëzit të flasin për ndryshimin e klimës. “Jo të gjithë mund të shohin se si ne ndikojmë drejtpërdrejt në planet. Dhe atë që nuk shohim, ne priremi ta injorojmë. Toka është shtëpia jonë e vetme dhe ne duhet të bëjmë gjithçka që mundemi për ta mbrojtur atë”, u shpreh ekploruesi për Lonely Planet.


Current track

Title

Artist

Background