Kalaja e Beratit zgjon interesin e turistëve të huaj!

Written by on 08/07/2021

Kalaja e Beratit ka nisur të gjallërohet nga turistët vendas dhe ata të huaj. Që prej muajit janar, këtë atraksion e kanë vizituar 20.439 vizitorë nga brenda dhe jashtë kufijve të Shqipërisë. Ndonëse shifrat ende nuk janë as në gjysmat e niveleve të 2019-ës, grupet e shumta kryesisht me turistë të huaj tregojnë për një qasje optimiste.

Konkretisht gjatë muajit qershor Kalaja e Beratit u vizitua nga 3163 turistë vendas e të huaj, si polakë, ukrainas, çekë, gjermanë dhe francezë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist