Ja në cilat shtete do të njihet patenta shqiptare!

Written by on 23/05/2019

Në  një postim në Facebook, ministri i Punëve të Jashtme Gent Cakaj ka publikaur listën e shteteve ku njihet aktualisht leja shqiptare e drejtimit. Belgjika e njeh patentën për një periudhë më pak se tre muaj, ndërkohë Koracia ,Maqedonia e Veriut,Serbia, Mali i Zi dhe Kosova   mund të bëjnë njehsimin e lejeve të drejtimit sipas marrëveshjes së tyre me vendin tonë. Në proces për të pranuar lejet shqiptare të drejtimit janë Italia dhe Greqia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist