Ja kush i thyen më shumë rregullat rrugore në Danimarkë!

Written by on 16/05/2019

 

 

 

Një studim i bërë së fundmi në Danimarkë , ka dalë në përfundimin se më pak se 5% e çiklistëve thyejnë rregullat rrugore në krahasim me përqindjen e lartë të shoferëve. Studimi është kryer në bazë të insalimit të kamerave në rrugët kryesore të qyteteve daneze. Çiklistërt që thyejnë më shumë rregullat janë ata të qyteteve më të vogla, kjo edhe si pasojë e infrastrukturës, dhe kushteve provinciale të menaxhimit të situatës së trafikut. Nga ana tjetër , pjesa më e madhe  e shkeljeve rrugore lidhen me shpejtësinë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist