Ja cili është pozicioni bankar i dominuar nga femrat!

Written by on 22/05/2019

 

 

Industria bankare është territorr i “sunduar” nga burrat,por ka një pozicion i cili dominohet nga gratë. Bota virtuale e asistentëve dixhitalë , ndryshe nga financa është e “pushtuar” nga gratë. Krijimi i stereotipeve gjinore i ka vënë studiuesit e kësaj industrie të shqyrtojnë tendencën për tiu dhënë asistentëve virutalë emra , atribuime karakteri dhe në raste të tjera edhe zërin  femëror. Zyrtarët bankarë kanë thënë se klientët i përgjigjen më mirë emrave dhe zërave femërorë.

Pretty Caucasian business woman at office desk with colleagues in the back


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist