Instagram, llogari pa mbrojtje!

Written by on 22/05/2019

 

 

Një bazë masive të dhënash dhe informacionesh janë ekspozuar hapur, në rrjetin social Instagram. Informacionet online përfshinin adresën e saktë, numrin e ndjekësve , foton e profilit dhe vendndodhjen e tyre të saktë. Veç kësja është bërë i mundur zbulimi i numrit të telefonit dhe adresës së email-it. Data baza kishte në momentin e ngjarjes 49 milion të dhënash qëe rriteshin çdo orë. Ngjarja ka ndodhur dy vite pasi Instagram e ka pranuar se ka probleme sigurie në rrjet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist