Ja cilët janë 3 universitete më të mira në botë!

Written by on 21/06/2019

 

 

Kalsifikimi botëror i universiteteve më të mira në botë i ka dhënë vendin e parë “Massachusetts Institute of Tecnology” për të tetin  vit radhaz. Rekordi absolut i unviersitetet ndiqet nga 2 universitetet prestigjize amerikane Standford dhe Harvard. Oksford mban vendin e katërt ndërsa Cambridge ka zbritur në vendin e shtatë. Universitetet e Mbretërisë së Bashkuar sipas analistëve nuk kanë regjistruar performancë ekselente , duke dhënë rezultatet më të ulëta në 16 vitet e fundit. Nga ana tjetër rekord ka shënuar edhe Italia duke u përfaqsuar me 34 universitete në ndër 150 më të mirat në botë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist