ITB Berlin, stenda e Shqipërisë më e vizituara

Written by on 07/03/2019

ITB Berlin, stenda e Shqipërisë më e vizituara

Starton Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Berlin. Eventi turistik,ndër më të rëndësishmit dhe më të mëdhenjtë në botë i jep mundësi njohjes dhe kontaktimit  të drejtpërdrejtë, qindra operatorëve turistikë, sipërmarrësve në këtë fushë dhe mijëra vizitorëve  nga mbi 160 vende. Stenda e Shqipërisë, gjithmonë e më e vizituar  dhe gjithmopnë  e më shumë nën interesin e lartë të Tour Operatorëve më të njohur ndërkombëtarë, duke konfirmuar edhe njëherë  rritjen e turizmit  dhe potencialet e larta te vendit tonë për konsolidimin  e Shqipërisë  si destinacion turistik


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist