Ishulli Italian “shpërblen” turistët nëse gjate pushimeve te tyre bie shi!

Written by on 27/05/2019

“Elba No Rain” është fushata më interesante e ndërmarrë nga autoritetet e ishullit Italian afër Toskanës. Ata do të rimbursojnë turistët duke ju paguar akomodimin, nëse gjatë pushimeve të tyre bie dy orë shi pa ndërprerje. Për të marrë kompensim në rast të reshjeve, vizitorët duhet të qëndrojnë në hotele të certifikuara. Atyre iu rimburësohet i gjithe pushimi, nëse për më shumë se dy ditë, bie nga dy orë shi. Fushata zgjatë deri më 31 maj dhe qëllimi i saj është që të zhvillohen sa më shumë pushimet jashtë sezonit. Kjo iniciativë do të rikthehet me 15 shtator, deri në fund të muajit tetor.

Scenic sight of Cavoli beach in Elba Island, Tuscany, Italy. April-30-2017


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist