Ishujt Baleare, fushatë në mbrojtjen e ujit

Written by on 02/07/2019

 

 

Qeveria e ishujve Baleare ka nisur një fushatë që synon të theksojë rëndësinë e kursimit të ujit në arkipelag. Të  fokusuara në Mallorca, Menorca dhe Ibiza, masat e reja do të inkurajojnë banorët dhe vizitorët ta mendojnë dy herë shpërdorimin e ujit. Pavarësisht pasurive të burimeve natyrore që tërheqin mijëra turistë çdo vit, konsumi i ujit në ishujt spanjollë nuk është i qëndrueshëm për një kohë të gjatë. Fushata “këto ishuj kanë shumë gjëra por pak ujë”, është shfaqur në katër gjuhë për të rritur ndërgjegjësimin për elementin numër një të jetës.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist