INSTAT publikon destinacionet më të preferuara në Shqipëri për pushime

Written by on 16/11/2021

INSTAT publikoi të dhënat e anketës “Pushime dhe Udhëtime”, për vitin 2020,  sipas së cilës qarqet më të preferuar për udhëtime ishin: Tirana , Vlora, Durrësi dhe Korça. Qyteti i Durrësit rezulton të jetë më i frekuentuari në stinën e verës ndërsa Korça në dimër.

Në udhëtimet e kryera jashtë Shqipërie përqindjet më larta janë regjistruar në: Greqi, Kosovë dhe Itali. Rreth 3.1 milionë udhëtime janë kryer nëpërmjet transportit rrugor të cilët përbëjnë 96.4 % të të gjithë udhëtimeve të kryera në vitin 2020-të./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist