Infeksionet kanë rënë ndjeshëm, por Britania e fut Shqipërinë në zonën portokalli!

Written by on 04/06/2021

Ndonëse shifrat e infeksionit në vendin tonë kanë rënë ndjeshëm, Shqipëria është renditur në listën e qeverisë britanike me ngjyrë portokalli ose ndryshe në nivelin e mesëm. Kjo do të thotë se nëse një qytetar britanik udhëton në Shqipëri dhe më pas do të kthehet në Britani, duhet të bëjë një test Covid-19 para mbërritjes .

Pas mbërritjes në Angli duhet të paguajë për ditën e dytë dhe të tetë  të testit Covid dhe po ashtu duhet të plotësojnë online një formular në lidhje me itinerarin e tyre të udhëtimit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist