Hyn në fuqi rregulli: Asnjë familjar brenda aeroportit të Rinasit!

Written by on 02/09/2021

Ka hyrë në fuqi rregulli sipas të cilit në Aeroportin “Nënë Tereza” nuk do të lejohet askush tjetër të hyjë, përveç atyre që kanë një biletë udhëtimi. Autoritetet rikujtojnë se çdo pasagjer duhet të jetë i pajisur me maskë, biletën e udhëtimit, testin PCR ose certifikatën e vaksinimit në varësi të vendit ku shkoni, si dhe formularin PLF.

Pa këto dokumente, fluturimi është i pamundur të realizohet./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist