“Hyatt Hotels Corporation” tashme me seli ne Shqiperi!

Written by on 06/12/2018

Shqiperia vijon te jete ne lupen e markave prestigjoze te hotelerise. Eshte nenshkruar sot  marreveshja per te sjelle ne Shqiperi te gjithe eksperiencen dhe menaxhimin ne fushen e hotelerise, te kompanise gjigante amerikane “Hyatt Hotels Corporation”, me seli ne Chicago. Brandi i famshem do te menaxhoje  pikerisht ambientet e ish-hotel Sheratonit pas blerjes se “Mak Albania”. Hoteli me 5 yje do te kete kapacitete me te medha sesa me pare, por edhe nje pasaporte “gold”. Pjesmarres ne ceremonine e inagurimit te markes Hyatt ne Shqiperi ishte dhe  kryeministri i vendit por edhe ministri i turizmit qe theksuan se nje investim kaq i rendesishem per nje hotel me 5 yje ne Shqiperi sjell shume perfitime per ekonomine shqiptare. Nderkohe Zevendespresidenti i hotel “Hyatt”, Aoyama Takuya, deklaroi sot se “hapja e hotel Hyatt ne Shqiperi do te jete nje histori suksesi”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist