Hapet per qarkullim Nyja e Milotit

Written by on 13/08/2018

 

Nyja e Milotit tashme eshte hapur per qarkullimin e mjeteve duke lehtesuar ndjeshem levizjen gjate sezonit turistik. Sipas autoriteteve  kalimi behet me sinjalistike provizore, ndersa vazhdon investimi per rruget dytesore deri ne permbylljen e plote te vepres. Punimet ne nyjen e Milotit, nje investim prej 1.6 miliard leke, nisen rreth 1 muaj me pare, ndersa perfundimi i plote i vepres do te behet brenda 15 muajve.Projekti parashikon edhe rindertimin e rrjetit te rrugeve dytesore duke zgjidhur shqetesimin e banoreve dhe bizneseve perreth.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist