Hapet ekspozita “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”, në Kosovë!

Written by on 15/05/2019

 

 

Një ekspozitë e veçantë është hapur në Kosovë. Librat, rrobat dhe sendet personale të fëmijëve të vrarë në luftën e Kosovës janë prezantuar në ekspozitën “Na ishte një herë që kurrë mos qoftë”. Ekspozita është hapur në bibliotekën e qytetit të Prishtinës, për t’i kujtuar dhe nderuar viktimat por edhe për të kërkuar të vertetën për vrasjen e tyre. Ajo do të jetë e hapur nje vit për publikun.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist